Profil

 

Profil

Vils Entreprenørforretning udfører jord-, kloak- og belægningsarbejder som totalentreprenør såvel som hoved- og fag- og underentreprenør. Vi er professionelle med over 30 års erfaring og arbejder grundigt og omhyggeligt med vores team af dygtige, lokale fagfolk. Opstår der noget uforudset, så finder vi en god løsning for alle parter. For os handler det om at tage ansvar og vise respekt. 

Vi udfører større entrepriseopgaver i forbindelse med anlægs- og byggeopgaver over hele landet. Lige nu udføres størsteparten i det område, der svarer til det tidligere Viborg Amt.

Ud over de større entrepriseopgaver udfører vi også en række mindre anlægsopgaver og driftsrelaterede opgaver på Thy, Mors, Salling, og i Viborg kommune.

Vi har en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger i Vils og Viborg, og med oplagsplads i Skive.
Herfra serviceres virksomheder, institutioner, forsyningsselskaber og private kunder af vore medarbejdere fra lokalområderne.

En stor del af vore opgaver udføres for kunder, som vi har længerevarende faste samarbejdsrelationer til. Det er et forhold, som vi lægger vægt på.
Vils Entreprenørforretning besidder en omfattende og moderne maskinpark, og vi udfører i eget regi en række specialiserede ydelser indenfor vores fagområde.
Vi er altid til at få fat på, og vi er lige i nærheden.